Debrecen, Ungaria, în fiecare săptămână în timpul semestrului doar pentru a participa la curs

Debrecen, Ungaria, în fiecare săptămână în timpul semestrului doar pentru a participa la curs

Așadar, am încercat asta și a ajutat. Mai târziu, un Oto a spus că este în regulă și că le pot usca ulterior cu alcool de frecare, urmat de un lubrifiant pentru canal.

Mai târziu, un alt Oto mi-a spus să scurg ulei mineral în ambele urechi la culcare o dată pe săptămână, să folosesc un dop de bumbac și care ar liza ceara.

Folosind toate aceste metode, mi-am redus vizitele la un birou ORL la aproximativ o dată la șase luni.

Lucru bun. După ultima mea vizită, am primit o declarație de la Blue Cross Blue Shield care se ocupă de principalul meu Medicare.

Suma facturată pentru o vizită medicală și examen medical de diagnostic 537,00 USD; ce?; neacoperit 423,71 dolari; acoperit 113,29 dolari; deduceri 22,65 dolari; total aprobat 90,64 USD; total aprobat după plata Medicare 00,00 USD; suma pe care o pot datora 22,65 USD.

Ce grămadă de gobbledygook.

Otorinolaringologul competent și grijuliu a petrecut aproximativ șapte minute cu mine, curățându-mi urechile. 537,00 USD?

Putem da vina pe mizeria RUC-ului din ce în ce mai infam al AMA? Ce se întâmplă dacă aș fi un tip slab fără Medicare și nici cu alte asigurări? Oooooo.

Deci, două întrebări.

Spuneți-mi mie și cititorilor noștri în secțiunea de comentarii de mai jos (sau prin e-mail la mine la adresa g.lundberg@medpagetoday.com) cum vă țineți ceară de ureche și a pacienților dvs. sub control; și spune-mi cum crezi că ar trebui plătiți medicii? Ia-o.

Aceasta este părerea mea. Sunt Dr. George Lundberg, at large for Medpage Today.

Transcriere:

Bună și bunvenit. Sunt doctorul George Lundberg, iar acesta este At Large la MedPage Today.

Probabil că ați văzut rapoartele presei din iulie: brize tropicale calme, surf azuriu, plăci și încurcături cerebrale și noi criterii pentru Alzheimer.

Cine ar putea să refuze posibilitatea de a petrece ceva timp pe cele mai bune plaje care nu sunt răsfățate de petrol pentru cei care fac osteneală la bănci și paturi pentru victimele Alzheimer – și pe banii contribuabililor încă.

Mi se pare așa, la fel cum articulațiile șoldului și genunchiului uman și premolarii și molarii nu sunt preprogramate pentru a trece mult "trei scor și 10" pentru mulți și cu siguranță nu "patru scor și 10" pentru cei mai mulți, nici unul nu este un creier funcțional în mod normal.

Din recenta reuniune a statului Aloha, aflăm despre o cursă comercială pentru instrumente pentru diagnosticarea precoce a Alzheimerului. Liderul actual pare să fie un colorant și o scanare PET pentru a găsi plăci amiloide, deși concurează și alte teste imagistice și chimice.

Combinația dintre persoanele sponsorizate de NIH și grupul de interes special Alzheimer au decis că noi în știința medicală ar trebui să luăm acum în considerare noua lor clasificare a Alzheimerului preclinic (poate cinci ani); tulburări cognitive ușoare (poate încă cinci ani) și demență clasică (poate un al treilea cinci sau mai mulți ani).

Acest lucru ar tripla numărul americanilor care poartă un fel de denumire Alzheimer.

Desigur, scopul oricărui diagnostic și terapie medicală este, în primul rând, prevenirea unei boli de groază de la început și, în al doilea rând, vindecarea sau cel puțin gestionarea acesteia odată ce a început.

Această extindere a acoperirii Alzheimer poate fi un concept util ca ipoteză de lucru sau ca descriptor al istoriei naturale a unei boli. Dar, ce bine, spuneți-ne, în societatea noastră orientată spre acțiune, face acest concept oricărui pacient începând cu 2010, deoarece nu s-a arătat niciun test de diagnostic (cu excepția autopsiei) sau o procedură terapeutică pentru a stabili certitudinea diagnosticului sau pentru a modifica progresia bolii?

Cercetarea este grozavă; Vreau să știu adevărul.

Deci, continuați și dezvoltați testele de diagnostic și creați posibili agenți terapeutici. Apoi încercați cei mai promițători agenți din studiile clinice pentru a stabili siguranța și eficacitatea. Un medicament care fie întârzie debutul demenței, fie accelerează progresia acesteia, odată stabilit, ar putea fi extrem de util.

Dar PUHLEASE nu dezlănțuie astfel de teste de diagnostic pentru uz clinic în public până nu avem o modalitate de a interveni pentru a schimba pozitiv prognosticul sau evoluția bolii.

Mă tem foarte mult că American Medical Machine Machine (AMMM) va trece la viteza mare pentru a face bani mari pentru directorii companiei, acționari, medici și laboratoare, testând masele pentru Alzheimer etapele 1, 2 sau 3. Și asta fără o tratament dovedit, în beneficiul niciunui pacient, dar cu rău grav pentru mulți afectați.

Până când sau dacă nu există tratamente utile pe care pacientul și medicul obișnuit le pot folosi ca răspuns la orice teste pozitive de laborator, NU faceți testele dincolo de setările de cercetare.

Așa cum spune Bardul cu înțelepciune, "plin de sunet și furie, care nu înseamnă nimic."

Aceasta este părerea mea. Sunt Dr. George Lundberg At Large pentru MedPage Astăzi.

Bună și bunvenit. Sunt Dr. George Lundberg, vorbesc pentru mine și autorul principal Dr. Clifton Meador din Nashville, Tennessee, la Large la MedPage Today.

Iată prima jumătate a setului nostru de 22 de presupuneri false, eșecuri de practică și erori clinice de zi cu zi, despre care credem că sunt frecvente în practica medicală modernă:

1. Lipsa aprecierii fenomenului persuasiunii medicului și a puterii sale ascunse. Efectul placebo este științific, puternic și demn de utilizat.

2. Lipsa de înțelegere a puterii prevalenței sau a probabilității pretestului în procesul de diagnosticare, ducând la fals pozitive frecvente și "supradiagnostic" de boli inexistente.

3. Lipsa de înțelegere a faptului că multe procese ale bolii sunt treptate și progresive – nu "pornit sau oprit" semnale; analog și nu digital. Acest lucru duce la o mare confuzie cu privire la momentul diagnosticării și tratamentului. De exemplu, la ce procent stenoza este o arteră "bolnav" și ai nevoie de tratament?

4. Alocarea incorectă a reducerii ratelor de deces și creșterea speranței de viață mai degrabă la medicina curativă decât la eforturile preventive.

5. Medicina are tendința de a îndepărta mulți medici să nu se bazeze pe experiența directă și observațiile personale și să înlocuiască acest lucru cu o dependență de informații indirecte. Acest lucru duce la o dependență excesivă de rezultatele de laborator și de imagistică, atât de către pacienți, cât și de către medici.

6. Lipsa datelor privind rezultatele clinice pe termen lung, stratificate în funcție de sex și vârstă, ceea ce duce la imposibilitatea de a obține un consimțământ cu adevărat informat.

7. Dihotomia minte-corp, prezentă de la René Descartes în anii 1600, susține în mod eronat că mintea și corpul sunt complet separate. Această separare falsă ne face să credem că lipsa dovezilor pentru boală în corpul unui pacient simptomatic conferă un diagnostic de boală mintală: Astfel, declarația ne-utilă pacientului, "Nu vă faceți griji, totul este în capul vostru."

8. Lipsa aprecierii pentru ceea ce este stabilit științific față de ceea ce se află încă în stadiul de gândire al dezvoltării.

9. Eșecul medicamentului de a recunoaște ce poate trata eficient și ce nu poate, și de a admite că unele boli nu au tratament eficient.

10. Nerecunoașterea faptului că domeniile biologiei umane și ale medicinei clinice se suprapun, dar nu coexistă. Școlile de medicină devin din ce în ce mai multe școli de biologie umană și mai puține școli de medicină clinică.

11. Absența unui test care să distingă bine de bolnav. Lipsa unui test duce la asumarea eronată a bolii ca regulă generală pentru aproape toți pacienții.

Acestea sunt primele 11 din cele 22 de opinii ale noastre. Să fie continuat săptămâna viitoare.

Vorbind pentru autorul principal Dr. Clifton Meador din Alianța Meharry-Vanderbilt, eu sunt Dr. George Lundberg, At Large pentru MedPage Today.

Dezvăluiri

Clifton Meador, MD, este endocrinolog la facultățile școlilor medicale Vanderbilt și Meharry. El a avut un interes îndelungat în procesul de diagnosticare. Ultimele sale cărți sunt "Simptome de origine necunoscută" și "Simptome nedumeritoare: o carte pentru pacienți și familii." Multe dintre ipotezele false enumerate aici pot fi găsite în cartea sa "O mică carte a regulilor medicilor" publicat în 1992 de Hanley & Belfus, epuizat, dar încă disponibil la Amazon.

Transcriere:

Bună și bunvenit. Sunt Dr. George Lundberg, care vorbesc pentru mine și pentru co-autorul Dr. Bertalan Mesko de la Webicina.com, iar acesta este At Large la MedPage Today.

Educația medicală și practica medicală la toate nivelurile, deja online în atât de multe moduri, nu mai pot rămâne departe de social media.

Atunci când pacienții pun întrebări despre lumea online sau mai precis despre rețelele de socializare, profesioniștii din domeniul medical trebuie să fie cel puțin conștienți de aceste probleme și să poată oferi un răspuns onest, nedefensiv și adecvat fără ezitare.

Pacienții își pot întreba medicii dacă un anumit blog cu diabet este de încredere sau unde pot găsi grupuri relevante de Facebook și canale Twitter, concentrându-se asupra condițiilor lor. Profesioniștii medicali din practică, din reședințe sau încă în școală trebuie să fie instruiți pentru a răspunde oricăror nevoi speciale ale pacienților electronici.

Uneori se pare că, la nivel mondial, totul se schimbă – cu excepția educației medicale, care poate părea cea mai lentă evoluție dintre toate eforturile.

Sperând să schimbe acest fapt, dr. Mesko a lansat un curs electiv la Universitatea din Debrecen, Facultatea de Medicină și Centrul de Științe ale Sănătății, în 2008, pentru a ajuta studenții la medicină și sănătate publică să afle mai multe despre social media.

Câteva semestre mai târziu, cursul a evoluat și a crescut substanțial, ca răspuns la feedback-ul de la sute de studenți prin chestionare online. Acest curs învață despre elementele de bază ale rețelelor sociale, de la bloguri medicale, Twitter și Facebook, până la căutarea corectă și subiecte conexe.

După o prezentare despre acest curs la Congresul de Medicină 2.0 de la Universitatea Stanford în noiembrie 2011, un medic din Marea Britanie a cerut permisiunea de a călători în Debrecen, Ungaria, în fiecare săptămână în timpul urotrin semestrului, doar pentru a participa la curs. Așadar, Dr. Mesko a dezvoltat și a lansat un nou format global numit Cursul Social MEDIA.

Vremurile se schimbă la fel ca și atitudinile medicilor actuali și viitori.

Credem că studenții și medicii își pot îmbunătăți semnificativ cunoștințele și practicile despre problemele online dacă li se oferă exemple practice și sugestii utile într-un mod interesant.

Cursul pe care îl descriem este gratuit și include 16 Prezis inovatoare (pânza cu zoom) cu teste de realizat și chiar "gamificare" pentru a adăuga la motivația studenților și profesioniștilor din medicină.

Incearca. Să continuăm să revoluționăm împreună educația medicală!