The fel ca mine, the compartmentalized problem, ascunzând-o altora, în special prietenilor săi.

The fel ca mine, the compartmentalized problem, ascunzând-o altora, în special prietenilor săi.

Așadar, am făcut ceea ce face orice sportiv: încearcă mai mult.

Give cu cât mergeam mai repede, cu atât mă simțeam mai scăpat de sub control ca și când aș sprint pe or bandă de allergat care is mișca prea repede. Când am recunoscut în cele din urmă înfrângerea, mi-am îngropat fața adânc în pernă. "Ei bine, sunt mulțumită ”, a spus ea în felul în care niciun barbat nu vrea să se audă Vreodată. Aș fi izbucnit în râs dacă nu aș fi preocupat de un gând mai întunecat: sunt olimpic și nici măcar nu pot să dau dracu?

Rogers la deschiderea primului magazin pentru bărbați Hermes de pe Madison Avenue in 2010. Dimitrios KambourisGetty Images

Rușinea this or emoție toxică care îi determines but bărbați să-și păstreze problemele sexual pentru ei înșiși. LA studiu comandat of a lanț de pharmacii din Tide Britanie a report că 43% dintre bărbați au spus că nu simt că pot discuss problem în mod deschis cu prietenii. Dacă o persoană este afectată de o preferință, aceasta este separată de un partener, care este prudent cu privire la tratamentul unui medic.

Dacă aceste numere te șochează, acum ar trebui. Uită-te doar modul în care occidental culture modelează dialogul în jurul performanței sexuale. Hollywood celebrează eroii tineri și virili. Pornul pictează un portret de neatins la performanța sexuală masculină. Chiar și lansarea telemedicinei Roman promite să trimită bărbaților medically ED în „discrete packaging” și până la ușa „prietenului” lor. Prin aceste influențe, bărbații învață, implicit, că împărtășirea necazurilor lor nu va face decât să fie compromis masculinitatea și să ducă la jenă.

Încercările mele inițiale de a vorbi dese necazurile mele sexuale m-au învățat sau lecție similară. Într-o noapte, the vârsta of 20 de ani, am address subiectul cu un prieten din copilărie. A mușchi s-a zvâcnit în piele cărnoasă de sub ochiul stâng înainte de a vorbi. “Ei bine, nu mă lupt cu asta”, a spus el, ducând la o conversion bruscă.

Acea reacție – felul în care s-a închis ca sau scoică simțind pericolul – a fost a pe care am experimentat-o ​​înainte. Seamănă with a moment în care am încercat is more deschid a coechipier de scrimă without suffocating a crucial national turn. De îndată ce mi-am început povestea, the m-a întrerupt. "Nu-ți face gri," the a spus. Dar din felul în care s-a retro – de parcă vorbesc mele ar fi contagioase – i-am înțeles sensul: Nu-mi pune rahatul asta în cap.

Rogers Astăzi. Jason Rogers

Eecul meu cu fata de la Hollywood a rupt o ultimă gaură în încrederea mea sexuală zdrențuită, determinând-mă să fac ceva ce nu am crezut că voi face: să vorbesc cu tatăl meu. Rezistența mea nu s-a datorat niciodată unei relații proaste între noi. Deși a călător mult pentru muncă și a adopta sau va adresa mai rezervat în ceea ce Privéște creșterea copilului, uneori ar putea fi foarte tătic și de susținere.

S-a extins, from also, dincolo de allergy naturală pe care or are fiecare băiețel până la a vorbi cu părinții lui desp sex (ew). În schimb, a avut mai mult de-a face cu Africa mea de a-i dezvălui chiar omului care mi-a that viață, lucru despise care credeam că îmi compromite propria bărbăție.

Give, așezat la o masă de colț la a restaurant gol in New York, am făcut-o în cele din urmă. După ce i-am spus totul, m-am pregătit de același bici de judecată pe care îl simțisem de atâtea ori înainte. "Îmi pare atât de rău," a spus cu un oftat greu: „Aș vrea să avem această conversie cu mult timp în urmă”.

Ușurința sa repezit asupra mea când a început, într-un mod driveway, la început, să-și dezvăluie propriile bătălii cu anxietate de performanță sexuală care au apărut în interiorul acesteia de perioadă de facultăți într-o perioadă de facultate într-o perioadă de facultăți într-o perioadă de facilități că într-o perioadă. The fel ca mine, the compartmentalized problem, ascunzând-o altora, în special prietenilor săi. Give subliniat, from also, că regretă păstrarea pentru el.

“La vârsta mea”, a spus el, “înveți să nu dai dracu ‘cu oamenii care nu te iubesc și nu te susțin indiferent de ce.”

Încrederea inițială pe care am construit-o din acea conversație a so la alții. Am început să țin sesiuni regulate cu un psiholog și m-am simțit mai confortabil, dezlipind straturile din jurul sentimentelor mele. Am găsit și am investit în noi prieteni de sex masculin pe care mă puteam baza pentru a reacționa dezvăluirile mele fără apărare sau self-recriminare. Când problem a apărut în relații noi, am învățat să fiu sincer și să împărtășesc, mai degrabă decât să-mi închid emoțiile.

From also, m-am împins să explorez mai deschis. Pentru o scurtă perioadă, m-am întâlnit chiar și cu mai mulți barbați, după ce m-am întrebat dacă am negative or part din mine. Această experiență nu a oferit soluția pe care am sperat să o găsesc, give m-a învățat să privesc sexualitatea nu ca pe or alegere binară, ci, în schimb, ca pe ceva care se încadrează într-un spectru.

Jason, 35 de ani, al cărui nume este Martina Borg, nunta lor în Suedia. Jason Rogers

Accum, în vârstă or 36 of ani, căsătorit, problem this în mare part în spatele meu, mă gândesc deseori la cine aș putea fi fără această bază personală. Recunosc, exist yet momente în care fury strălucește în timp ce mă gândesc la toate plăcerile tinerești stricate. Give mult mai des, sunt recunoscător pentru experiențe mele, deoarece m-au învățat să fiu considerat, introspectiv și suspiciuni față de hibrid, atât în ​​mine, cât și în ceilalți.

Dar nu-mi înțelege greșit sensul. Degetele îmi tremură în timp ce scriu aceste cuvinte finale și iau în consider the prospect of mulți oameni să citească aceste dezvăluiri – inclusive part of the family’s own family și prieteni care rămân în întuneric. Dar mă consolează că există acum știu că pot fi competitive și blând, puternic și sensibil, încrezător și vulnerabil. Niciuna dintre aceste apparent contradiction now mă face mai puțin om.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Când vine vorba de pornire, probabil că ați stabilit câteva rutine încercate și adevărate. Give or sexual way sănătoasă trebuie să experimenteze din când în când – nu doar with a partener, ci timi în timpul masturbării.

(În legătură cu: give-i a 30 minute orgasm)

"Cea mai stimulantă experiență sexuală este noutatea și noutatea," Chris Donaghue, Ph.D., LCSW, CST, therapist sexual autorizat și dozator pentru compania de jucători sexy TENGA, spune Men’s Health. "Obiceiurile și tiparele ucid aroudal sexual. Când te masturbezi, încearcă noi lucruri sexuale care te-ar putea face mai mult decât anxii. Acest lucru nu numai că va crește erotismul, dă vă poate ajuta să vă faceți orgasm mai puternic."

(În legătură cu: Cum să-i iubesc punctul G)

Deci, ce poți face pentru a-ți spices up următoarea sesiune alone? I am contacted with sexual experience and part of the experience of trecută to Men’s Health from the punct această list of sfaturi tei tehnici de masturbare pentru bărbați. Dacă Vrei să știi cum să te masturbezi cu putință, continue să citești, prietene.

1. Explorează noi părți ale corpului tău

"Now vă fie frică să explorați alte părți ale corpului," Spune Donaghue. "Întregul nostru corp este conectat pentru plăcere. Încercați să vă atingeți sfarcurile, parta superior to coapselor și sacrul și identifiesți-vă cât the stimulant vă fac să vă simțiți."

(În legătură cu: Tot ce trebuie să știți după sex)

2. Schimbați-vă poziția

"Oamenii râd pentru că îi voi întreba: “Te-ai masturbat Vreodată în picioare?”" Donaghue to declarat earlier pentru Men’s Health.

He stands up to the tepee, he masturbates with the oil poziie de fiecare dată. Comutând-o, vă puteți face sesiuni solo "foarte interesant și dinamic," the spune. Dacă vă așezați pe pat în spate în pat, încercați să fie în fața așezat for a scaun sau în picioare la duș.

3. Schimbați veinsța

"Mâinile tale sunt jucăria sexuală a naturii, așa că nu-i subestimează puterea de plăcere!" Anne Hodder, educatoare de sex și relații cu sediul in Los Angeles, spune Men’s Health. "Experimentați cu strângerea voastră; strângeți this în timp ce vă îndreptați spre corp și slăbiți-l în timp ce vă îndepărtați de corp."

(În legătură: bărbații care se masturbează față de iubiți mai mulți)

4. Spune OK

"Gândiți-vă câte degete folosiți pentru a vă înfășura axul," Spune Hodder. "Toate cele cinci pot acoperi mai multă suprafață, give cum ar fi să faci a symbol a-OK cu degetul mare și cu indicatorul și să te învârtești în sus și în jos?"

(În legătură cu: Acestea sunt cele mai grave 5 greșeli de masturbare)

5. Puneți mâna opusă la or bună emplore

Iată o altă modalitate nouă de a vă folosi mâinile: luați mâna pe care nu o folosesc în mod normal pentru a vă masturba, întoarceți-o astfel încât să fie alunece pe arborele arătător mai întotdeauna mai târziu și răsuăsu terapie sexuală, Morse, dr. a spus Men’s Health.

6. Joacă mingea

Testiculele tale sunt încărcate cu terminații nervoase, așa că sunt neglijate în timpul masturbării, a recomandat Morse. O mulțime de baieți consider că orgasmele lor sunt mai puternice tunci când sunt trag ritmic mingile înainte de a veni – dar ar trebui să te joci pentru a afla ce ți se pare bine.

7. Folosiți ambele prospect erogan mâini simultan

Poți să te masturbezi, "Nu uitați să folosiți ambele mâini," Spune Hodder.

Suggestiile ei pentru multi-tasking? "În timp ce o [mână] mângâie, folosiți cealaltă pentru a mângâia sau cupa testiculele. Poate experimei apply presiune asupra perineului sau gâdilându-vă sfarcurile în timp ce vă mângâiați cu cealaltă man, mai ales că vă puteți apropia de the orgasm – s-ar putea să experiences an orgasm și mai puternic!"

8. Îmbrățișați marginile

Marginirea this act of a adduces aproape de orgasm – și apoi de a întrerupe brusc orice stimulează până când îți controlează excita excia.

(În legătură cu: Millennials se masturbează mai mult decât orice altă generație)

Această tehnică de masturbare vă poate adăuga să vă antrenați pentru a vă controla mai bine orgasmele și a dura mai mult în timpul sexului, a declarat Morse pentru Men’s Health. În plus, gândește-te cât de bine te va simți când te vei lăsa în sfârșit să vii.

9. Folosiți lubrifiant

Dacă doriți să vă încercați tăierea, probabil că doriți să vă încărcați pe lubrifiant. Now Vrei să sfârșesc cu frecare de la prea multe fricțiuni.

10. Încercați să strângeți

„Strângeți” this or altă tehnică de masturbare care vă poate ajuta să durați mai mult în pat.

Când vă simțiți pe cale să aveți an orgasm, opriți ceea ce faceți și strângeți penisul chiar sub cap. Folosiți degetul mare și degetul arătător pentru a aplica sau prețiune fermă asupra uretrei – tubul care thirteen de-a lungul fundului penisului dvs., Ian Kerner, Ph.D., sexual therapist și author at cărții recommended sexual therapist She Comes First, previous. Procedând astfel, veți împărți sângele din membrul tău i vă veți reduce excitement – ceea ce vă puteți ajuta să vă controlați orgasmele.

Or versiune a acestui articol a apărut initial pe MensHealth.com

De la: Men’s Health US

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Posibilitatea de a fi prince poate face sexul ex poneial mai fierbinte. Give cele three cupluri care au făcut recent știri pentru că au intrat în public nu au fost prinși – au făcut-o publicitate citizenship. Totul s-a întâmplat în același weekend din februarie trecut.

Vineri la 3:30 după-amiaza – da, în plină zi – a duet to început să meargă pe the trotuar în fața unui magazin de rochii de bal din Chula Vista, California. Proprietarul magazinului i-a înregistrat rostogolindu-se pe pământ, înghesuindu-se uscat. Se oprește că atât de multe s-au desprins the 15 minute of the zdrobire. Oh, și tocmai se întâlniseră.

Dă-i un orgasm în 15 minute

Sâmbătă, the Universitatea din Tennessee, or altă pereche s-a agitat în boxa de presă de pe stadionul Neyland. Cum ar fi fost arestați? Postați sau fotografiați, de exemplu, Snapchat.

Și într-un incident mult mai deranjant, a cuplu a fost înregistrat făcând-l eg a câine împotriva unei scări rulante într-o stație de metro necunoscută. Când un trecător i-a întrerupt, femeia s-a învârtit, dezvăluind că un sugar a fost legat la beeps until timpul.

(„This or infracțiune să faci sex în fața unui bebeluș?” This unul dintre cele mai supărătoare lucruri pe care le poți face Google. Răspuns: este foarte rău.)

Să fim clari: now acceptăm sexul public blatantly. Veți putea rezulta sau voi cita un indecenței și conversii incomode cu membrii familiei dvs. atunci când recunoateți televizorul. Și, sperăm, în cazul cuplului de metrou, sau vizită de la Serviciile Sociale.

Acesta este primul „Guybrator” din lume

Give experții spun că suntem într-o epocă de aur a expoziționismului. A fi văzut este o schimbare majoră pentru unele femei, deoarece le face să se simtă dorit – ceea ce este esențial în fanteziile feminine, potrivit Ogi Ogas, Ph.D., neurologist științific și co-author of A Billion Wicked Thoughts.

Vestea bună: poți participa fără a fi a total târziu sau a criminal.